FAQ

Hieronder hebben we de meest voorkomende vragen voor je op een rijtje gezet. Staat het antwoord waar je op zoek naar bent er onverhoopt niet tussen? Stuur ons dan even een mailtje en we komen z.s.m. bij je terug met een antwoord.

Overtuigd? Mooi! Lid worden is eigenlijk heel eenvoudig. Op de pagina ‘Word lid’ kun je ons lidmaatschap in je winkelwagen stoppen. Na betaling ontvang je van ons een e-mail en een eigen account en hoppa; je bent lid van de tofste platenclub van Nederland. Onze meest recente plaat en de gratis LP van je keuze komen zsm je kant op.

Goede vraag! Dat vertellen we je graag. Leden ontvangen onze nieuwe releases als eerste op hun deurmat. Door lid te worden weet je dus zeker dat je niet achter het net vist. Daarnaast ontvang je onze nieuwe (maar ook alle oude) releases voor de prijs van 19,95 per stuk in plaats van 24,95. Dat is snel verdiend, nietwaar?

Ohja, en natuurlijk ontdek je op deze manier prachtige muziek die je, wellicht, anders niet ontdekt zou hebben.

Liever niet, maar natuurlijk kan dat. Je kunt je lidmaatschap ten alle tijden bij ons opzeggen. Dit kun je doen door ons een mailtje te sturen. Omdat de wereld helaas niet uit alleen maar goedzakken bestaat, moesten we wel iets bedenken voor slimmeriken die snel even lid worden, een release score voor de spotgoedkope abonneeprijs en dan weer opzeggen. De oplossing is simpel: opzeggen kan dus op elk moment, maar de opzegtermijn is 1 release. Na opzegging zul je dus de eerstvolgende release nog thuis ontvangen.

Het lidmaatschap, a 19,95, reken je meteen af via iDeal. Voor dat geld krijg je direct onze meest recente release toegestuurd. Alle aankomende releases (3 a 4 per jaar) krijg je vervolgens automatisch, als eerste, op je deurmat. Je hoeft daar niets meer voor te doen, want een aantal weken voor de release incasseren we 19,95 van je rekening.

Dus:

  1. Je betaalt niet voor een jaar vooruit, maar voor elke release
  2. Lid worden kost 19,95 en voor dat bedrag ontvang je dan meteen twee dingen: een lidmaatschap en onze meest recente release
  3. Oude releases (verschenen voordat je lid bent geworden) kun je bestellen voor de abonneeprijs van 19,95

Nadat je lid ben geworden ontvang je van ons je unieke inloggegevens. Gebruik je gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op onze site en je zult zien dat de prijzen van alle verschenen releases (webshop) 5,00 lager zijn geworden.

Ja, dat lijkt ons ook te gek. Maar we willen graag de tijd nemen om de juiste bands te selecteren voor je (en stiekem ook een beetje voor onszelf, wij zijn ook lid). Daar komt bij dat de productietijden voor vinyl tegenwoordig belachelijk lang zijn. Iets met vraag en aanbod. Maar verder niets dan liefde voor dat prachtige vinyl.

Snel naar de Ikea voor die Kallax platenkast! Over het aanpassen van je adres: door in te loggen op onze website (rechtsboven) kun je je accountgegevens, waaronder je adres, aanpassen. Mocht dat niet lukken kun je ons natuurlijk ook gewoon even een mailtje sturen. Dan regelen wij het voor je en verschijnt de volgende plaat gewoon netjes op je nieuwe adres. (Vergeet je de housewarming niet?)