Als Final 500 Records hanteren we natuurlijk Algemene Voorwaarden. Ben je nieuwsgierig? Dan kun je ze hieronder lezen. Let op: leuker hebben we het helaas niet kunnen maken voor je. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben, stuur ons dan even een e-mail naar info@final500records.nl

Artikel 1 | Definities
In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

 1. Final 500 Records: wij. Final 500 Records V.O.F. Gevestigd te Mijnhardtweg 32 in Zeist. Ook: Harm de Kleine en Bas Bosboom, de twee muziekliefhebbers achter de vinylclub.
 2. Jij / je / jouw, de consument: de klant
 3. Lidmaatschap: het lidmaatschap van Final 500 Records. Dat wil zeggen de overeenkomst tussen ons en jou, waarbij we je maximaal 3 keer per kalenderjaar een LP mogen toesturen voor het bedrag van 19,95 inclusief verzending.

Artikel 2 | Wie zijn wij?

 • Final 500 Records V.O.F.
  Mijnhardtweg 32
  3704 HX
  Zeist
  Nederland
 • Telefoonnummer: +31 (0) 6 22 555 944
  We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
 • E-mailadres: info@final500records.nl
 • KVK-nummer: 63843196
 • Btw-identificatienummer: NL855424436B01

Artikel 3 | Toepasselijkheid

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de koop van een losse LP (of LP’s) in de webshop of wanneer je een lidmaatschap bij Final 500 Records afsluit.
 2. Voordat je tot koop overgaat vragen we je expliciet om in te stemmen met onze algemene voorwaarden. Dit doen we in het check-out proces.

Artikel 4 | Herroepingsrecht

 1. Na aankoop heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat je de LP of LP’s hebt ontvangen.
 2. Vanzelfsprekend ga je zorgvuldig om met ons product en de verpakking. LPs die al zijn gedraaid kunnen niet geretourneerd worden.
 3. In het geval je gebruik wil maken van de bedenktijd, laat ons dit dan schriftelijk (per e-mail) weten. Je ontvangt van ons dan instructies voor de terugzending.
 4. Bij het retourneren van het product ben je zelf verantwoordelijk voor adequate verpakking, evenals de verzendkosten. Tip: bewaar het verzendbewijs van de vervoerder.
 5. Na ontvangst van de LP of LPs, zullen wij beoordelen in hoeverre de staat onbeschadigde en nieuw is. Als dat het geval blijkt, dan zullen wij het aankoopbedrag binnen 1 werkdag naar je terug overmaken.
 6. In het geval de LP of LPs in beschadigde staat arriveren, dan vinden we het fijn wanneer je ons hier zo snel mogelijk van op de hoogte stelt. Graag met beschrijving en foto(s) van de beschadiging. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk een vervangend exemplaar toesturen.

Artikel 5 | De prijs

 1. Wij zullen de prijs van ons lidmaatschap niet eenzijdig verhogen. Je blijft dus altijd 19,95 (inclusief verzending) betalen per release op Final 500 Records.
 2. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Artikel 6 | Lidmaatschap: opzegging en verlenging

 1. Bij Final 500 Records zit je nergens aan vast. Je kunt een lidmaatschap dus ten alle tijden opzeggen. De opzegtermijn hiervoor is 1 release. Na opzegging zul je dus de eerstvolgende release nog ontvangen en betalen.
 2. Opzegging kan het beste schriftelijk per e-mail. Na ontvangst van je opzegging zullen we deze verwerken en je per e-mail laten weten dat de opzegging is bevestigd.
 3. Een lidmaatschap bij Final 500 Records wordt voor onbepaalde tijd aangegaan. Zonder opzegging zul je dus altijd onze volgende release ontvangen en betalen.

Artikel 7 | Betaling

 1. In het geval van de aanschaf van een losse LP heb je de mogelijkheid te betalen via PayPal, iDeal, Creditcard of Bancontact
 2. In het geval van de aanschaf van een lidmaatschap betaal je via iDeal of Bancontact.
 3. Wij zullen het rekeningnummer waarmee het lidmaatschap is gekocht gebruiken voor toekomstige incasso’s van het lidmaatschapsbedrag
 4. Wij zullen je een aantal dagen voor de incasso informeren over de naderende afschrijving en onze nieuwe release.
 5. Indien je na deze mail opzegt, dan geldt de komende release als opzegtermijn.
 6. Indien je een ander rekeningnummer wil gebruiken voor de incasso van het lidmaatschapsbedrag per release, dan kun je dit het handigst per e-mail aan ons doorgeven.